ΤΡΙΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

ΤΡΙΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

επιμελείται η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ

Αστρολογική ενημέρωση καθημερινά στις 9.30 πμ
στον 9.65fm του σταθμού των εργαζομένων στη
Χαλκίδα και διαδικτυακά στο http://www.9.65fm.gr

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να νιώθετε έντονα Kριαράκια μου την επιθυμία της φιλοδοξίας να φουντώνει μέσα σας αλλά οι απαιτησεις σας προκαλουν αντιπαραθέσεις που ενέχουν κινδύνους..μην κολάτε στα ίδια!

ΤΑΥΡΟΣ

Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη φίλοι Ταύροι γιαυτό και σήμερα δεν θα αμοιφθείτε..βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε,τα χρήματα συμβάλουν στην ευτυχία αλλα δεν την φέρνουν απαραίτητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η θέση του Ερμή απέναντι απο τον Ουρανό έχει εκτοξεύσει τις επικοινωνίες σας και το δημιουργικό σας ταλέντο στα ύψη.Αναθεωρήστε το σκεπτικό σας και θα δείτε πως θα βγείτε κερδισμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αδιάφορη για κάποιους αλλά και εύκολη για κάποιους άλλους είναι η μέρα αυτή,που κρύβει μεγάλη ανησυχία και παροχές παράλληλα λόγω του τριγωνου Ερμή Πλούτωνα.Στέκεστε στο ύψος των περιστάσεων..

ΛΕΩΝ

Ζεστές τρυφερές στιγμές και συγκεντρώσεις με αγαπημένα πρόσωπα,φέρνει η θέση της Αφροδίτης στο Τοξότη.Το πόσο θερμές κι αλλοπρόσαλες θα΄ναι μόνο ενας Ουρανός ξέρει.Ενα σύντομο ταξίδι θα σας φτιάξει τη διάθεση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανοίξατε μέτωπα φίλοι μου Παρθένοι..η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό απαιτεί να είστε επιφυλακτικοί σήμερα.Η μέρα κρύβει απογοητεύσεις στον οικονομικό και συγγενικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ

Απο σήμερα η κυβερνήτης σας Αφροδίτη,προετοιμάζεται για γυμνάσια..ήδη είναι στον Τοξότη κι ώσπου να αλλάξει πάλι θα μπορείτε άνετα να φλερτάρετε με τον έρωτα και το χρήμα.Όσο έχετε το μέσον βελτιώθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κουράζεστε,πρέπει να κάνετε καμιά παύση γιατί σας βλέπω να παίρνετε τα βουνά! Οι ευκαιρίες σήμερα στην προσωπική σας ζωή είναι πολλές..η ζήλεια σας όμως είναι ανυπόφορη.

ΤΟΞΟΤΗΣ =

Τοξότες μου,η μέρα κρύβει υπερβολές και την άφιξη της Αφροδίτης στο ζώδιό σας.Οσο η σελήνη κινείται στο Ταύρο αν έχετε αετίσιο μάτι και σύντροφο που αξίζει,δεν έχετε να φοβάστε τίποτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα νιώθετε κάπως ευάλωτοι απέναντι στις σχέσεις σας.Η θέση της Σεληνης μπερδεύει φέρνοντας ασάφειες στην προσωπική σας ζωή,το ίδιο και το τετράγωνο του Ερμή προς το ζώδιό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός και το ερωτικό πάθος σήμερα πάνε πακέτο.Μια γνωριμία,ίσως μια ενδιαφέρουσα συνάντηση να σας φτιάξει την ημέρα.Στη δουλειά καλού -κακού έχετε το νού σας.

ΙΧΘΥΣ =

Απαιτήσεις και υπερβολές σήμερα είναι απαγορευτικές.Τα..της τσέπης σας,χρειάζονται προσοχή μεγάλη.Η θεά του έρωτα και του χρήματος επιβάλλει λιτότητα,απο κει που βρίσκεται.

Σχολιάστε