ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ Η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(cosmote)
6976842543 (whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ

Email alkhstisgr@gmail.com
Ιστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

Καθημερινά στις 9.30 πμ μπορείτε να ακούτε τις
αστρολογικές προβλέψεις στον 9.65fm το σταθμό
των εργαζομένων στη Χαλκίδα και στο διαδικτυο
στο http://www.9.65fm.gr

ΚΡΙΟΣ +

Η σελήνη είναι στο ζώδιό σας κι ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας,παράλληλα όμως και τις αντιδράσεις σας.Αποφασίζετε εσείς για τον εαυτό σας,να θυμάστε..γιαυτό μη δίνετε κι άλλα.

ΤΑΥΡΟΣ =

Πρέπει να βρείτε ένα τρόπο να κερδίσετε την παλιά σας αίγλη..άλωστε σας δίνεται η ευκαιρία σήμερα με το περασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω..με τη σελήνη στο Κριό κλείνει ένας κύκλος δυσάρεστων παλιών γεγονότων.

ΔΙΔΥΜΟΙ –

Η μέρα κρύβει αντιφάσεις Δίδυμοί μου..με αφορμή την ζωδιακή αλλαγη της Αφροδίτης κάποια νέα γνωριμία θα ρθεί,όμως δεν αποκλείεται να διακόψετε την υπάρχουσα.Αποφύγετε νομικά και διαδικαστικά θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ =

Δεν είναι κι η πιο εύκολη μέρα η σημερινή,δύσκολα θα αποφύγετε παρεξηγήσεις.Η Σελήνη στο Κριό στρέφει το ενδιαφέρον σας στα εργασιακά θέματα,η αντίθεσή της με το Δία δεν ανταμείβει γενικώς.

ΛΕΩΝ +

Αν και είστε επιρρεπείς με τις παρατυπίες και την οδήγηση Λέοντές μου,θεωρώ πως κάνοντας ξεκάθαρες συζητήσεις και κινήσεις θα νιώσετε απελευθερωμένοι απο ενοχές ακόμα κι αν σε κάποιους κακοφανεί αρκετά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ =

Πολλοί σήμερα θα εκμεταλευτείτε την ημέρα για να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμμότητες.Ο υπερβολικός ζήλος για τα επαγγελματικά δεν είναι οτι καλύτερο,το ίδιο κι αντίθεση στον τομέα των οικονομικών..

ΖΥΓΟΣ +

Γεμάτοι ενθουσιασμό αλλά και ανυπομονησία παραλληλα,θα εκμεταλλευτείτε το μυστηριακό κλίμα της ημέρας κάνοντας μίνι ταξιδάκια όπου θα βρεθείτε με φίλους.Ο κυβερνήτης σας περνά στον Αιγόκερω κι ευλογει το σπίτι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ =

Δεν σταματάτε ούτε για..ανάσα.Καλή μέρα για αλλαγές αλλά μην το πάρετε μονότερμα,διανύετε περιοδο χάριτος.Μην πιστεύετε όσα σας λένε σήμερα,με σχεδόν ολόγιομο φεγγάρι υπάρχει δόλος.

ΤΟΞΟΤΗΣ =

Περιορίζετε πολύ το σύντροφο και σήμερα θα σας κάνει παράπονα.Η μέρα προσφέρεται για να ξεφύγετε απο την ρουτίνα της καθημερινότητας.Ο Κρόνος στη καλή του όψη με τον κυβερνήτη σας
φένει τους φίλους κοντά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ =

Ελπίδες και επιθυμίες σήμερα μπερδεύονται.Η μέρα αυτή προσφέρεται για να τονώσετε την προσωπική-ερωτική σας ζωή..απολαύστε την!Οι τσέπες σας φαίνεται να γεμίζουν με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ =

Θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες σήμερα,το χρήμα δίνει παλμό.Ωστόσο αυτό το ακατάπαυστο κυνήγι της εμπειρίας εχει σαν αποτέλεσμα να σας βλέπουν μόνο σαν επαγγελματικό αντικείμενο.

ΙΧΘΥΣ =+

Αρκετά ευχάριστη προβλέπεται η μέρα αυτή Ιχθύς μου και σε πείσμα κάποιων η φροντίδα και η ασχολία με τα εργασιακά και τα οικονομικά της,θα σας αναζωογονήσουν..καλού κακού προσέξτε την αντιθεση στα οικονομικά.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s