TETAΡΤΗ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ Η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ-ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup)ΧΑΛΚΙΔΑ

Εmail alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

Ραδιοφωνική αστρολογική ενημέρωση καθημερινά 9.30 πμ
στη συχνότητα του 9.65 fm στη Χαλκίδα.Μια εθελοντική
προσφορά για το σταθμό των εργαζομένων.Μπορείτε μέσω
διαδικτύου να μας ακούτε στο http://www.9.65fm.gr

ΚΡΙΟΣ=+

Καπως πιο χαλαροί νιώθετε σήμερα με το πέρασμα του Eρμή στον Υδροχόο,δεν αποκλείεται να ευθύνονται οι πολλές όψεις απο το ζώδιό σας και πολύ περισσότερο το τρίγωνο με τον Κρόνο.. όμως προσέξτε την εμπλοκή των συναισθημάτων σας.Ο κυβερνήτης σας κάνει την καλύτερη και πρέπει να χαίρεστε.

ΤΑΥΡΟΣ =

Πολλές κοινωνικές δραστηριότητες κρύβει η μέρα αυτή Ταυροι μου και έντονα συναισθήματα.Απο σας εξαρτάται αν θα είναι μια υπεροχη μέρα. Ο οικονομικός σας προυπολογισμός.. είναι σε εκνευρισμό,γαληνέψτε τον!

ΔΙΔΥΜΟΙ =

Το σπίτι και η οικογένεια φίλοι μου έχουν για σήμερα προτεραιότητα..πριν καταλήξετε σε αποφάσεις με τον σύντροφο σκεφτείτε καλά.Τα ερωτικά μπερδέματα με φιλικά πρόσωπα και τα έξοδα για αλλαγές κοινωνικής προβολής θέλουν μέτρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –

Αναβολές εμπεριέχει η μέρα αυτή και αρκετές εντάσεις λόγω παρασκηνίου,που μάλλον θα σας βγάλουν απο το πρόγραμμά σας.Αφεθείτε στη ροή των πραγμάτων στον εργασιακό χώρο όχι όμως και στη τύχη τους!

ΛΕΩΝ =

Παρότι απο νωρίς το πρωί υπάρχει μια δόση ασυνενοησίας λόγω της αλλαγής θέσης του Ερμή και κάποιες μικροαναβολές να σας ανησυχήσουν,όμως η μέρα αυτή στην πορεία της εξελίσεται καλά. Η σύνοδος Αρη-Αφροδίτης τονώνει τα προσωπικά φιλοδοξα σχέδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ =

Με τον Ερμή στον Υδροχόο και τον Αρη σε σύνοδο με την Αφροδίτη μπαίνετε στο επίκεντρο της δουλειάς κι όλες οι ευκαιρίες μοιάζουν σαν να είναι μπροστά σας. Η αντίθεση Σελήνης Πλούτωνα μπλοκάρει..πραστατεύστε τους δεσμούς συνεργασίας που θέλετε να διατηρηθούν.

ΖΥΓΟΣ =

Σήμερα Ζυγοί μου ανεβαίνουν κάπως οι ρυθμοί σας και γιαυτό φροντίζει η Αφροδίτη..πρέπει να ελιχθείτε για να μην περιοριστείτε. Κάποια εκκρεμότητα οικονομική που έχετε θα τακτοποιηθεί,μην ανησυχείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ=-

Η κρίση σας δεν είναι τόσο ξεκάθαρη σήμερα,το άγχος σας για το σπίτι και τη δουλειά είναι ενα μεγάλο εμπόδιο στις προσπάθειές σας να αλλάξετε τις προϋποθέσεις.Αφήστε τις σοβαρές αποφάσεις για αργότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ =

Προσοχή στις παρασκηνιακές ενέργειες σήμερα,ιδιαίτερα εκείνες που έχουν την ευλογία της δικαιολογίας.Αποφύγετε συζητήσεις με το σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας.Οι ελεύθεροι φαίνεται πως σήμερα κάποια αναπάντεχη γνωριμία θα σας βάλει σε σκέψη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ =

Δώστε σημασία στα εργασιακά και οικονομικά σας ζητήματα και κείνους που πίσω σας κινoύν τα νήματα της στήριξής σας.Η αντιθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα δεν είναι πολύ βοηθητική. Ο σύντροφος σήμερα σας έχει ανάγκη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ =

Κι ενώ η μέρα φαίνεται να μην σας ευνοεί,έρχεται ένα ξαφνικό γεγονός λίγο μετά το μεσημερι και σας καλμάρει τα νεύρα.Το τρίγωνο Ουρανού-Κρόνου είναι οτι καλύτερο για τις φιλικές σας σχέσεις..η θέση της Σελήνης στα εργασιακά σας,ζεσταίνει το συναδελφικό σας κλίμα.

ΙΧΘΥΣ =

Ούτε ο Δίας ούτε ο Κρόνος εχουν την διάθεση να σας βοηθήσουν να προωθήσετε όσα έχετε στο μυαλό σας.Κάνετε σχέδια και νιώθετε πως δεν έχετε ένα σκοπό,λάθος φίλοι μου!Ο βασικός σας σύμμαχος είναι ο Ποσειδώνας που σήμερα απο το ζώδιό σας τριγωνίζεται σεληνιακά..

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s