TETAΡΤΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

επιμελείται η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ-ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ

Email alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

Ραδιοφωνική αστρολογική ενημέρωση καθημερινά 9.30 πμ
στη συχνότητα του 9.65 fm στη Χαλκίδα.Μια εθελοντική
προσφορά για το σταθμό των εργαζομένων.Μπορείτε μέσω
διαδικτύου να μας ακουτε στο http://www.9.65fm.gr

ΚΡΙΟΣ =+

Παροτι μέσα εβδομάδας,μέρα εργάσιμη και μπροστα είναι όψεις φωτιά,μπορείτε να προχωρήσετε σε αλλαγές σε θέματα που αφορούν την δουλειά και τα εργασιακά θέματα.Επίσης να βάλετε μια τάξη στα πράγματα του σπιτιού σας.

ΤΑΥΡΟΣ +

Αυτή τη μέρα θα συγκεντρώσετε τα περισσότερα βλέμματα πάνω σας.Ερχονται νέα ευχάριστα και αναπάντεχα που θα σας ξαφνιάσουν.Δεν αποκλείεται μια προαγωγή ακόμα και μια αύξηση στη πορεία..είδωμεν.

ΔΙΔΥΜΟΙ=

Προβλέπεται ηλιόφωτη μέρα πλανητικά! Πάρτε μια μεγάλη ανάσα και προχωρήστε κι αν θελήσετε να ξεκινήσετε κάτι,κάντε το μεθαύριο καλύτερα μιας και τότε προβλέπονται πιο ευνοϊκές συγκυρίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ =

Παρότι η Σελήνη είναι απέναντι κι οι φίλοι βρίσκονται κοντά σας,η γκάμα των γνωστών κι η μεγάλη κοινωνικότητα που έχετε,σας κάνουν να είστε ευκολόπιστοι σε κάθε άκουσμά τους.Ότι λάμπει δεν είναι απαραίτητα χρυσός.

ΛΕΩΝ =

Πολλές οι κοινωνικές υποχρεώσεις αυτη τη μέρα Λέοντές μου και οι πιθανές ανατροπές που θα αντιμετωπίσετε ακόμα περισσότερες.Για να ισορροπήσετε πρέπει να πεισετε τον εαυτό σας ότι δεν τρέχει τίποτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ =

Μπορεί η Σελήνη στον Αιγόκερω να επηρεάζει τα αισθηματικά σας και την δημιουργικότητα γενικώς,χάρην αυτής της θέσης αποδίδετε όμως σε άλλα έματα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΖΥΓΟΣ –

Πολλές οι υποχρεώσεις αυτή την ημέρα,το τετράγωνο Σελήνης-Δία επωμίζει με ευθύνες πολλές και προβληματίζει με αλλαγές. Αν προσπαθήσετε να ευχαριστείσετε τους πάντες,μάλλον δεν θα ικανοποιήσετε κανέναν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ =

Σχέσεις και επαφές ενισχύονται με την σελήνη στον Αιγόξερω παρότι οι συγγενείς έχουν πολλές απαιτήσεις απο σας.Αν νομίζετε πως έχουν φθαρεί οι σχέσεις σας,χρησιμοποιήστε την γνωστή καπατσοσύνη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ-

Αυτή την ημέρα χρειάζεται να ολοκληρώσετε αυτά που έχετε αναλάβει,να ασχοληθείτε με τα οικονομικά και να είστε πιο προσεχτικοί με θέματα που αφορούν την καθημερινότητά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ =

Κάτι νέο ξεκινά στην προσωπική σας ζωή και καθημερινότητα,αφού κλείσει κάτι φθαρμένο..ένα νέο πρόσωπο θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας.Με τον αυθορμητισμό σας εύκολα θα μπείτε στο παιχνίδι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ=

Σε θέματα προσωπικά επικεντρώνεστε που σκοπό έχουν την ισοροπία και σταθερότητα της θέσης που κρατάτε αλλά και της ανταμοιβής σας σ΄αυτόν τον τομέα.Κάτι θολό φαίνεται στον ορίζοντα!

ΙΧΘΥΣ=-

Οι σκέψεις γύρω απο το κοινωνικό σας προφίλ και θέματα του φιλικού περίγυρου,σας κάνουν απόμακρους..είναι δύσκολη μέρα για επαφές.Δείξτε κατανόηση με πεθερικά και γενικώς στενούς συγγενείς.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s