ΤΡΙΤΗ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

ΤΡΙΤΗ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

επιμελειται η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ

Email alkhstisgr@gmail.com
Ιστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

Για την καθημερινη αστρολογική ενημέρωσή σας
συντονιστείτε στον Εύριπο 90 fm στη Χαλκίδα
στις 9.10 το πρωί στην ροή της δεύτερης ώρας
της δίωρης εκπομπής της Νίκης Σμπιλίρη.Στο
διαδίκτυο ακούστε live..evripos 90 fm.

ΚΡΙΟΣ =

Ο κυβερνήτης σας σήμερα συναντά τοn Δία παρασύροντάς σας κάπως ουτοπικά..δεν αποκλείεται να έχετε τύχη ή προκύψουν εκδηλώσεις τρυφερότητας.Δεν αποκλείεται όμως να παραβλέψετε πραγματα σημαντικά και βγάλετε λάθος συμπεράσματα.

ΤΑΥΡΟΣ =

Ταυράκια μου,ώθηση στη φαντασία την έμπνευση και την δημιουργική διάθεση δίνουν Αφροδίτη Ηλιος και Πλούτωνας στη σύνοδό τους την ημέρα αυτή,ταυτόχρονα όμως θολώνουν την κρίση και τον πρακτικό νου,με τρόπο γλυκό.

ΔΙΔΥΜΟΙ=

Εύκολα μπορεί να παρασυρθείτε ή να εξαπατηθείτε στις σχέσεις σας σήμερα κι για να μην ταλαιπωρηθείτε χωρίς ουσιαστικό λόγο,προσέξτε τα λόγια σας και περιορίστε τους κόλακες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ =-

Δεν είναι κι η καλύτερη μέρα για θέματα οικογενειακά,για οικονομικά όμως ναι..παρ΄όλα αυτά δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις με την συνάντηση Σελήνης-Ουρανου.Ο Αρης φροντίζει για την δράση σας και..την αντίδρασή σας.

ΛΕΩΝ =

Αν εξαιρέσουμε τη σύγχυση που φέρνει η σύνοδος Κρόνου-Ερμή στις προσωπικές σχέσεις και το τετράγωνο Ηλιου-Σελήνης στη δουλειά,το ξεκίνημα της ημέρας είναι καλό..και με θετικές εξελίξεις στις επαφές λόγω του Δία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ =

Περίεγες συγκυρίες μπερδεύουν την κρίση σας και οδηγείστε σε λανθασμένες αποφάσεις σε θέματα οικονομικά..η νέα θέση της Σελήνης είναι καταλυτική κι η θετική της πλευρά,είναι τα ξεκαθαρίσματα.

ΖΥΓΟΣ =

Κι ενώ η μέρα προσφέρεται για οικονομικά ξεκαθαρίσματα,η ανυπομονησία κι η άρνηση να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας παρασύρει ουτοπικά.Το φιλικό περιβάλλον είναι δεκτικό και προβάλλει την εικόνα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ =

Η συνάντηση Σελήνης-Ηλιου και Αρη-Δία δίνουν έμπνευση και διάθεση προσφοράς,παράλληλα όμως μπορεί εύκολα να εξαπατηθείτε.Αποφύγετε τη ζήλεια και τον ανταγωνισμό με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ =

Σύγχυση κυριαρχεί σήμερα,συνάντηση Άρη-Δία προκαλεί και δεν αποκλείεται να απογοητευτείτε απο ανθρώπους δικούς σας.Τα εξάγωνα-Δία Πλούτωνα,Αφροδίτης και Ηλιου φέρνουν οικονομικά στηρίγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ =

Παρότι η η μέρα αυτή παρασύρει και προκαλεί εσείς φαίνεται να`μην επηρεάζεστε τόσο,ακόμα κι όταν η Σελήνη τετραγωνίζεται με τον Ηλιο..Δίας-Άρης αγκαζέ,βοηθούν να ξεκαθαρίσετε τι ζητάτε απο το φιλικό κύκλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ =

Σήμερα η Σελήνη συναντά το νότιο δεσμο της Σελήνης για να μειώσει καθώς φαίνεται την σύγχυση και την αβεβαιότητα για τα οικονομικά ζητήματα.Το τρίγωνο του κυβερνήτη σας με τον Ερμή ηρεμεί τις επαφές σας.

ΙΧΘΥΣ =

Ιδιαίτερα ρομαντικοί,δημιουργικοί και άκρως ερωτικοί είστε σήμερα ψαράκια μου.Μην αφήσετε όμως τα όνειρα να γίνουν ψευδαισθήσεις γιατί υπάρχουν και θέματα πάγια που θέλουν άμεσες λύσεις.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s