ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

επιμελείται η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ

Email alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

ΚΡΙΟΣ =

Σήμερα Κριαράκια μου μπαίνετε σε μια διαδικασία αναδίπλωσης αποφάσεων και συζητήσεων που σχετίζονται με την οικογένεια.Ο Αρης δίπλα απ΄τον Ερμή και τον Ηλιο σε προετοιμασία Νέας Σελήνης.Ο πλανήτης της επικοινωνίας δεν είναι ανάδρομος,οι καθυστερήσεις και οι παρανοήσεις δεν θα λείψουν.

ΤΑΥΡΟΣ=

Η πολυαστρία γύρω απ΄τον Ερμή είναι αλήθεια Ταυράκια μου δυσκολεύει αρκετά τις προσπάθειές σας στον τομέα επικοινωνίας,κάνοντας ακατάλληλη την ημέρα για συζητήσεις.Προσέξτε τις οικονομικές δοσοληψίες,αν κι ο κυβερνήτης σας τα΄χει καλά με τον Κρονο.Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ =

Πολλά και σημαντικά γεγονότα χαρακτηρίζουν την ημέρα σας φίλοι μου Δίδυμοι..η πολυαστρία στα εργασιακά σας και η αυτόνομη λειτουργία του κάθε φιλοξενούμενου εκεί,είναι αλήθεια πως σας αποδιοργανώνουν.Διασταυρώστε πληροφορίες και επανεξετάστε υποθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ =

Το γεγονός οτι η Σελήνη πέρασε στο ζώδιό σας και ετοιμάζεται να μπεί σε φάση Ν Σελήνης την ίδια περίοδο που Ηλιος,Κρόνος,Πλούτωνας είναι εκεί,σας αναγκάζει να αναθεωρήσετε σκέψεις και σχέδια και να επανεξετάσετε συμφωνίες.Πείτε ναι στις ευκαιρίες παρα τη κόντρα του Πλούτωνα απέναντι..

ΛΕΩΝ-

Σήμερα τα πράγματα Λιονταράκια μου κάπως μπερδεύονται..η κόντρα του Ερμή μαστιγώνει,της Αφροδίτης ενθαρύνει την λαθεμένη διάδοση οικονομικων ειδήσεων και παρότι η Ν Σελήνη που προετοιμάζεται για την αυριανή μέρα έχει σκληρούς αντιπάλους,οδηγεί σε μονοπάτια συμφιλίωσης με τις ρίζες και το παρελθόν σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ=-

Παρότι η Αφροδίτη φίλοι Παρθένοι προσφέρει προσωπική επιβράβευση στους στόχους σας και γενικά στη ζωή σας,ο κυβερνήτης σας συνεχίζει να μάχεται,καλλιεργώντας μέσα σας την αμφιβολία με αποτέλεσμα να προκαλούνται παρεξηγήσεις μαζί τους.

ΖΥΓΟΣ =

Έμπνευση και δημιουργικότητα συμβαδίζουν,η Σελήνη απο τη θέση της δίνει τα εύσημα-παρότι είναι σε στενότητα- και ο πλανήτης της τύχης λειτουργεί δυναμικά για το προφίλ σας.Ωστόσο το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου είναι ενα μικρο αγκαθάκι που βάζει σε αναμονή τα σχέδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ =

Η Ν Σελήνη που γίνεται την αυριανή μέρα στον Καρκίνο φίλοι Σκορπιοί βοηθά να επενδύσετε σε όνειρα και φιλοδοξίες..να ανοίξετε ορίζοντες,να διευρύνετε τις γνωριμίες σας ακόμα και στο εξωτερικό.Η αντίθεση ωστόσο των δυο συγκυβερνητών σας θα φρενάρει λιγο τη φούρια σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ =

Ο κυβερνήτης σας είναι σε θέση καταλύτη και σε καλή όψη με τον Ποσειδώνα δίνοντάς σας αν όχι σημάδια βελτίωσης,ελπίδα αναγέννησης!Η παρουσία της Σελήνης,του Κρόνου και του Πλούτωνα στον ιδιο άξονα κάτω απ΄την προετοιμασία Ν Σελήνης απέναντι απ΄τον Πλούτωνα βάζει πάγο κι ανακόπτει τον ενθουσιασμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ =-

Ενα κλίμα ασυννενοησίας και καθυστερήσεων ξεκινά απο σήμερα Αιγόκεροί μου,όπου σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν στην διαδικασία αναθεώρησης.Και παρότι φαίνεται να είστε παντός καιρού η πολυαστρία στον άξονά σας σας και κάτω απο την επιρροή της αυριανής Ν Σελήνης καθορίζουν τις αποφάσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ =

Η Αφροδίτη εδώ και μέρες εχει περάσει στην Παρθένο συμληρώνοντας το παζλ,γεγονός που βάζει φρένο στην αντίθεση του Πλούτωνα στις οικονομικές σας υποθέσεις αποδεικνύοντάς σας παράλληλα οτι οι υποσχέσεις δεν τηρούνται πάντα..και πως ακόμα κι ένας γίγαντας όπως η Σελήνη,το ίδιο κι η θεά του έρωτα,μπροστά στις ανάποδές του Ηλιου,υποχωρεί.

ΙΧΘΥΣ=

Το τρίγωνο Δια-Ποσειδώνα είναι ευλογία θεού την ημέρα αυτή,παρά την πίεση που ασκείται στο ζώδιο του Καρκίνου λόγω της αυριανής Ν Σελήνης.Η παρουσία του Ερμή είναι θετική κάτω απ΄την ορθόδρομη κίνησή του,γεγονός που μαλακώνει την φούρια ώστε να μην φρενάρει η τύχη και δεν μπορέσουν έτσι να εκφραστούν άμεσα τα δημιουργικά σχέδια.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s