ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 14-15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 14-15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ Η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLELENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ – ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ

Email alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

ΚΡΙΟΣ =

Κριαράκια μου αυτο το διήμερο θα δυσκολευτείτε να απέχετε απ΄την αντίδραση..κάποιοι άλλοι να μπείτε σε δράση.Φροντίστε να βρεθείτε σε περιβάλλον που να σας στηρίζει,η διαίσθησή σας θεωρώ πως θα αποδειχτεί ο καλύτερος σύμμαχος.

ΤΑΥΡΟΣ =

Λιγο μετα την Ν Σελήνη η πίεση που δέχεστε στο περιβάλλον σας είναι μεγάλη..καλό είναι να μην κάνετε καμιά πρόταση αποδεκτή αν δεν την εξετάσετε λεπτομερώς.Ένα ταξίδι επαγγελματικό πιθανόν να προκύψει.

ΔΙΔΥΜΟΙ =

Σύγχυση στα περιουσιακά και τις οικονομικες κινήσεις φέρνει η αντίθεση Ερμή Αρη.Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και μην ξεμυαλίζεστε με τον πρώτο τυχώντα που μπορεί να γοητεύσει με τις υποσχέσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ +

Γλυκά μου Καρκινάκια ακόμα κι αν έχετε τη διάθεση,αποφύγετε τις υπερβολές κάθε είδους και μην περιμένετε λύσεις απο τους άλλους.Όμορφο το Σαββατοβραδο,δίνει συναισθηματική επαρση κι ικανοποίηση,απολαύστε την!

ΛΕΩΝ =

Οι προσδοκίες σας σε κάποια θέματα είναι υπερβολικές,ίσως λόγω της σελήνης..ξεκολήστε απο νοοτροπίες και παλιές ιδέες,σήμερα μπορείτε να κάνετε πολλά.Το βράδυ θα είναι κάπως δύσκολο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ +

Εκμεταλευτείτε το καλό ξεκίνημα της ημέρας του Σαββατου Παρθένοι μου γιατί φαίνεται πως αργότερα τα πράγματα να αλλάζουν.Αποφύγετε τις εντάσεις και ζητήστε εγγυήσεις για ότι σας προτείνουν.

ΖΥΓΟΣ +

Μπορεί το παρελθόν να σας επισκεφτεί αυτο το διήμερο φέρνοντας μνήμες και σκέψεις,το μέλλον όμως φροντίζει για κάτι νέο και φρέσκο..ίσως έναν έρωτα! Βγείτε έξω,διασκεδάστε κάτι καλό θα συμβεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πολυαστρία στο Καρκίνο ζητά να εστιάσετε σε στόχους και φιλόδοξα σχέδια..είναι ευκολότερο άλλωστε εν όψη της πρόσφατης έκλειψης είναι κάπως ευκολοτερο.Επικοινωνήστε με τους δικούς σας ανθρώπους,ιδιαίτερα αν έχετε καιρό να μιλήσετε μαζί τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ=

Προσωπικές υποθέσεις και δημιουργικές ιδέες,θα ΄φάνε΄ τον ελεύθερο χρόνο σας και δεν θα μπορέσετε να εκμεταλευτείτε εύκολα μια ευκαιρία που μπορεί να`παρουσιαστεί.Ωστόσο η θέση της Σελήνης σας ταιριαζει σαν γάντι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ =

Διαχειριστείτε προσεχτικά τα περιουσιακά ζητήματα σας και μην υποσχεθείτε πράγματα που θα τηρήσετε δύσκολα.Θυμηθείτε πως είναι Σαββατοκυριακο,μην περάσετε το διήμερο τακτοποιώντας τέτοιες υποθέσεις και μόνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ =

Μπερδέματα φέρνει Ερμής Δίας στα εργασιακά θέματα ευτυχώς το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα διευκολύνει.Μπορεί στα οικονομικά θέματα να φαίνεται πως είστε πιο τυχεροί αλλά πλανάστε.

ΙΧΘΥΣ =

Η Σελήνη προβάλλει θετική στάση σε θεματα υγείας εργασίας και οι γενικές επιδράσεις των πλανητικών βοηθούν να αποβάλλετε τις απαισιόδοξες σκέψεις και να αφήσετε επιθυμίες και πάθη ελεύθερα.

Σχολιάστε