ΤΡΙΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

ΤΡΙΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

επιμελείται η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
THΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879 (cosmote)
6976842543 (whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ

Email alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ…

ΚΡΙΟΣ =

Ο κυβερνήτης σας παλευει με τον Ουρανο κι ο ενθουσιασμός σας σήμερα Κριαράκια μου είναι μεγάλος,τίποτα δεν φαίνεται να σας σταματά.Προσέξτε μόνο γιατί με τον υπερενθουσιασμό μπορεί να σπαταλήσετε άσκοπα την ενέργειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ-=

Στο τρέξιμο σήμερα,σπίτι και δουλειά σας θέλουν και τα δυο και σείς πρέπει να γίνετε χίλια κομμάτια.Μιλήστε στους συνεργάτες σας να δείξουν κατανόηση κι απο τους φίλους σας ζητήστε συμπαράσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ=

Μπορεί ο κυβερνήτης σας να είναι ορθόδρομος ωστόσο η μέρα φαίνεται να μην είναι και τόσο καλή για να βελτιώσετε τα επαγγελματικά θέματα.Ανακαλύψτε τη χαρά του χιούμορ μέσα απο τα αγαπημένα πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ=

Η μέρα είναι γεμάτη δράση,ίσως και νεύρα γιαυτό δεν χρειάζεται και οι ίδιοι να κάνετε τα πράγματα δυσκολότερα.Αποφύγετε τις πολλές συζητήσεις..η διάθεση θα βελτιωθεί το βραδάκι κάτω απο το τρίγωνο Σελήνης-Πλούτωνα.

ΛΕΩΝ=+

Η μέρα κρύβει μικροεντάσεις,ανατροπές κι απότομες θετικές αλλαγές σε πολλά πράγματα..έλξη κι αντίθεση θα εκφραστούν απροειδοποίητα.Απαιτείται πολύ προσοχή στις αποφάσεις σας και τις κινήσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ=

Οι υποχρεώσεις είναι πολλές κι είναι αλήθεια πως δυσκολεύεστε πολύ να συγκεντρωθείτε.Η θέση απέναντι στους φίλους σας είναι να είστε κοντά τους ακόμα κι αν το κοινωνικό σας προφίλ επισκιάζεται.

ΖΥΓΟΣ=-

Θέματα ερωτικής φύσης θα σας απασχολήσουν σήμερα Ζυγοί μου,όπως και θέματα σχέσεων προσωπικών που απαιτούν λεπτούς χειρισμούς.Μια προβληματική σχέση ενδέχεται να τελειώσει ξαφνικά και να έρθει μια άλλη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ +

Με την σελήνη στην Παρθένο έρχονται στο επίκεντρο κοινωνικές`και προσωπικές συνεργασίες.Η όρεξή σας να πάτε μπροστά και να αναδειχτείτε σαν προσωπικότητα και θέση,σήμερα θα δείξει το καλό της πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ =+

Τα νεύρα κι η τύχη θα υπερβούν τα όρια σήμερα και δεν θα μπορέσετε εύκολα να πάρετε τις αποφάσεις που θέλετε.Αν δεν μπορείτε να τα αποφύγετε κάντε εργασιοθεραπεία ή παίξτε τυχερά παιχνίδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ =-

Περίεργη μέρα η σημερινή..ωστόσο το τρίγωνο Σελήνης-Πλούτωνα θα βοηθήσει να βρείτε την άκρη.Η ανάγκη να πάρετε αποφάσεις και μάλιστα σοβαρές,πάντως εχει προτεραιότητα.Χρειάζεται να παλέψετε σκληρά και στη διαδρομή να κάνετε και παύσεις..

ΥΔΡΟΧΟΟΣ +

Μια πρόταση θα σας γίνει σήμερα Υδροχόοι μου,που αφορά την δουλειά σας και θα σας φέρει κέρδη.Ασχοληθείτε και κερδίστε τις εντυπώσεις,μην βιάζετε βιαστικά συμπεράσματα για τό πόσο καλή περίπτωση είναι ή όχι!

ΙΧΘΥΣ =+

Ψαράκια μου η πλανητική προστατευτική σας ομπρέλα ελπίζω να λειτουργήσει και σήμερα για το καλύτερο αποτέλεσμα.Η Σελήνη πάντως είναι απέναντι..Όσοι έχετε κανονίσει κάτι καινούργιο στη δουλειά ή τις σχέσεις θα σφραγιστεί με επιτυχία.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s