ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ Η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ

Email alkhstisgr@gmail.com
Iτοσελίδα http://www.alkhstis.gr

Καθημερινά κοντά σας με τις αστρολογικές
προβλέψεις της ημέρας στον Εύριπο 90 fm
στις 9.10 το πρωί..συντονιστείτε!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΛΕΣ!!!

ΚΡΙΟΣ

Ο Ηλιος απο χθές στο Σκορπιό ευνοεί την δημιουργία μυστικών συζητήσεων στον οικονομικό χώρο..και μπορεί να συνιστώ ανεπιφύλακτα να δεχεστε χωρίς δεύτερη σκέψη τις προσκλήσεις και τις προκλήσεις,γιατί οι ευκαιρίες είναι μοναδικές,ωστόσο καλά θα κάνετε να το διπλο- σκεφτείτε λογω Πανσελήνου.Είναι εμφανές Κριαράκια μου,οτι χρειάζεστε μια καλή επαναφόρτιση.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλοδιάθετοι,ανοιχτοί στις επαφές σας είστε αυτη την ημέρα που ως το απογευμα η Σελήνη κινείται στο Κριό..μετα που περνα στο ζωδιό σας πραγματοποιείται Πανσεληνος κι αναζητάτε εμπειρίες που κεντρίζουν δυνατά το ενδιαφέρον σας.Ωστόσο υπάρχει μια περίοδος ερωτισμού στις σχέσεις αφού απο χθές,ο Ηλιος περασε απεναντι.Μην μπείτε στη διαδικασία δύσκολων και περίπλοκων συζητήσεων,δεν σας συμφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξεχάστε καταστάσεις παλιές που σας στεναχώρησαν Διδυμάκια μου και ξεκολήστε..ξεκαθαρήστε την πορεία μιας συνεργασίας που σας δεσμεύει καιρό και αγνοήστε τα τερτίπια της Πανσελήνου και των γιγάντων του πλανητικού σκηνικού αλλά και των μικροτερων που βρισκονται εκεί περιστασιακά.Μήπως πρέπει να γίνετε πιο αισιόδοξοι και να ξορκίσετε το κακο;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλό είναι σήμερα Καρκίνοι μου να διαχωρίσετε κάποια πράγματα και να μην επιτρέψετε σε αναμνήσεις και κάθε είδους αντιπαραθέσεις να σας εξοντώσουν ψυχικά.Βασιστείτε στην θέση της Σελήνης που περνα στο Ταυρο κατω απο φαση Πανσελήνου..και όσο για τις πολλές ώρες δουλειάς, τις συναισθηματικές διακυμάνσεις και όλα αυτά τα ‘πρέπει’,αφήστε τα να πανε περίπατο!

ΛΕΩΝ

Κι ενώ Αφροδίτη-Ηλιος περπατούν πλαϊ-πλάϊ,η αντίθεση με τη Σελήνη μπορεί να φέρει τα πανω κάτω στα οικονομικά και όχι μόνο.Δεν αποκλείεται όμως να ευεργετηθείτε εκεί που δεν το περιμένετε αφου πραγματοποιειται Πανσεληνος αργα το απογευμα και ετσι να επωφεληθείτε στο μέγιστο.Ζέστη-κρύο θα είναι η αντίδραση του Ουρανού.. μια πίεση και ένα άγχος πάντως θα το νιώσετε όπως και να ΄χει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέρα γεμάτη συζητήσεις,επαφές κι αναθεωρήσεις είναι η σημερινή και μολονότι Παρθένοι μου βρίσκεστε σε μια απο τις πιο ενεργητικές και ερωτικές περιόδους της χρονιάς λόγω της θέσης του Ερμή στο Σκορπιό,η πιθανότητα να παρασυρθείτε απο φοβίες και αμφιβολίες και να τα μπουρδουκλώσετε λογω της αντίθεσης Σελήνης-Αφροδίτης και Πανσελήνου μαζί,είναι μεγάλη.

ΖΥΓΟΣ

Το κακό είναι οτι τελειώντας την περιοδία του ο Ερμής στο ζώδιό σας,σας έδωσε την ευκαιρία να ξεβολευτείτε σε θέματα επικοινωνιακά κι όσα σχετίζονται με ταξίδια και την ερωτική σας ζωή.Τώρα απο τον Σκορπιό και απο την μια θα θέλετε να φανείτε τολμηροί κι απο την άλλη οι τάσεις φυγής θα είναι μεγάλες.Μην εγκαταλείψετε καμμιά προσπάθεια στον οικονομικο τομέα κατω απο μια Πανσέληνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολυαστρια στο ζώδιό σας και με την Σελήνη να ετοιμαζεται για Πανσεληνο,το φλογερό σας ταμπεραμέντο φίλοι μου ενισχύεται κάνοντάς σας μεγάλους καρδιοκατακτητές.Ωστόσο δεν πρέπει να δράσετε παρορμητικά,καλό θα είναι να έχετε μια σχετική αυτοσυγκράτηση.Το ισοσκελές τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης-Β Δεσμού,ξεμπλοκάρει τα εμπόδια στις επιδιώξεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλοί απο σας θα σκεφτείτε να κάνετε κάποια μικροανακαίνηση για να ομορφύνετε το χώρο σας, ενδεχομένως όμως να παρασυρθείτε σε μια καταναλωτική μανία που θα ‘φρακάρει’την τσέπη σας. Οι όψεις του κυβερνήτη σας,θα λειτουργήσουν καταλυτικά για τα εργασιακά σας,το ιδιο κι η νέα θέση του Ηλιου.Η Πανσεληνος που πραγματοποιείται το απογευμα φαίνεται να βοηθά ωστε να πετύχετε όσα επιθυμείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αστάθεια στα προσωπικά θέματα που σήμερα επικρατει Αιγόκεροί μου λογω Πανσελήνου γίνεται αφορμή για καποιες αντιπαραθέσεις κι απωθημένα ανομολόγητα.Δεν αποκλείεται να συγκρουστείτε και μάλιστα δίχως να το πάρετε χαμπάρι.Ελπίζω το τριγωνο του κυβερνήτη σας με την Σελήνη και το εξάγωνο με την Αφροδίτη να υπερτερήσουν και να ισσοροπήσετε σύντομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όσο κινείται ο Ουρανός στο σπιτικο σας Υδροχόοι μου,καταλαβαίνετε πως τα απρόσμενα γεγονότα δεν θα σας εγκαταλείψουν,ουτε και σήμερα που εχουμε Πανσέληνο ακριβώς πάνω του.Παρ΄όλα αυτά οι καλές στιγμές δεν θα λείψουν..το εξαγωνο Αφροδίτης-Κρόνου και το τριγωνο του με τον κυβερνητη σας είναι σωσίβιο και σείς θα με θυμηθείτε τις στιγμές που θα χαλαρώνετε μετά απ΄αυτό το δύσκολο ανεμοστρόβιλο!

ΙΧΘΥΣ

Το πέρασμα του Ηλιου στο ζώδιο του Σκορπιου στους στοχους και τα σχέδιά σας για ένα μεγαλο διαστημα θα φερνει γεγονότα κι αναπάντεχα θετικα στις προσδοκίες σας.Ο δυναμισμός κι η γοητεία θα είναι αισθητά όμως οι διαφορές των γιγάντων κατω απο την σημερινή Πανσέληνο θα επιφέρουν μια ατμόσφαιρα εκρηκτική μέσα απο τις αντιδράσεις και αντιθέσεις παράλογες.

Σχολιάστε