ΠΕΜΠΤΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

ΠΕΜΠΤΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

επιμελείται η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup)ΧΑΛΚΙΔΑ

Εmail alkhstisgr@gmail.com
Ιστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

Ραδιοφωνική αστρολογική ενημέρωση καθημερινά
9.10 πρωί στον Ευριπο 90 fm.Μέσω διαδυκτίου
στο http://www.evripos90fm.gr

ΚΡΙΟΣ=

Οι προκλήσεις αυτη την ημέρα είναι πολλές..χρειάζεται επιπλέον προσπάθεια να ξεπεράσετε τα προβλήματα με την δουλειά σας.Η Πανσέληνος της Τρίτης έδωσε το στίγμα σε θεματα εργασίας υγείας.Βρείτε τα εσείς πρώτα με τον εαυτό σας και μετά κατακτήστε και το.. Εβερεστ!

ΤΑΥΡΟΣ =

Η δεύτερη Πανσέληνος της χρονιάς ήταν κάπως θετική σε σχέση με τα απαισιόδοξα μηνύματα που σας έδιναν άλλοι πλανήτες.Τώρα νέα δεδομένα έρχονται,απρόοπτα που ξαφνιάζουν..έντονα ερωτικοί και αισθησιακοί και σείς,πρέπει να συγκρατείτε και τα νεύρα σας!!

ΔΙΔΥΜΟΙ =-

Σε εγρήγορση είσαστε αυτό το διάστημα Δίδυμοί μου..αφού κάτω απο την επιρροή της πρόσφατης Πανσελήνου ενισχύονται οι πιέσεις στη δουλειά,το σπίτι και την υγεία.Η συμμετοχή του Ερμή λιγοστεύει τον εκνευρισμό και αυξάνεται η αισιοδοξία αυτή την ημέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ =

Χρησιμοποιήστε την λογική που διαθέτετε φίλοι μου για να λύσετε τα προβλήματά σας γιατί αυτή η Πανσέληνος σας έκανε να θέλετε να μιλήσετε για όλα.Μην το κάνετε όμως γιατί δεν θα είναι προς όφελός σας.Η θέση του Ερμή είναι βοηθητική,εκπλήξεις και λύσεις συνάδουν.

ΛΕΩΝ =

Ελπιδοφόρα μηνύματα για τα οικονομικά που σχετίζονται άμεσα με τη δουλειά έρχονται αυτή τη μέρα με το εξαγωνο Αρη Ηλιου και την πρόσφατη Πανσέληνο στη Παρθένο,παράλληλα όμως ερχονται και κάποιες διαφωνίες,αφού ο Κρόνος ψιλομπλοκάρει τους πολλούς ενθουσιασμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ =

Μια αναστάτωση κυριαρχεί αυτό το διάστημα εν όψη της Πανσελήνου που εγινε στο ζώδιό σας.. πολλά ανατρέπονται,όμως σε τελική ανάλυση το τριγωνο με τον Πλουτωνα απ το ζώδιό σας κι οι θετικές εξελίξεις θα καθησυχάσουν τις ανησυχίες σας.Είναι πολύ σημαντικό να κρατήσετε τις βασικές ισορροπίες.

ΖΥΓΟΣ =

Ημέρα μετακινήσεων και επαφών η σημερινή οπότε ελαχιστοποιείται ο χρόνος για χαλάρωση και ξεκούραση.Η Πανσέληνος τροφοδότησε με έμπνευση,φαντασία και δημιουργικότητα.Οι καινούργιες προτάσεις εχουν ενδιαφέρον,μην τις αποφεύγετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ +

Η πρόσφατη Πανσέληνος,σας εφερε κοντά σ΄αγαπημένα φιλικά πρόσωπα,τωρα καλείστε να βάλετε μπροστα τα σχέδιά σας.Η κοινωνικότητα ανεβαίνει κι η συμμετοχή στα κοινά οδηγεί σε επιτυχίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ +

Παρότι η μέρα αυτή έχει εριστικά στοιχεία,υποδεικνύοντας την αντιπαλότητα με την οικογένεια η μερα αυτή εξελίσεται θετικά.Κάτι καλό φαίνεται στον ορίζοντα που είναι αποτέλεσμα των ενεργειών σας.Η ψυχραιμία τελικά είναι μεγάλο προσόν..

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ +

Οι αρμονικές όψεις Ερμή Ποσειδώνα,Κρόνου κατω απ΄την πρόσφατη Πανσέληνο σας βρίσκουν με ανεβασμένη την διάθεση και σε ετοιμότητα να κάνετε συναισθηματικά ρίσκα..επειδή όμως οι προτεραιότητές σας πρέπει να είναι άλλες,προωθήστε τα σχέδιά σας πριν παλιώσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ =

Αρκετές ευκαιρίες σας προσφέρονται αυτό το διάστημα με σημαντικά οφέλη,προσπαθήστε να τις εκμεταλευτείτε.Κι ενω η Πανσέληνος της Τρίτης συνεχίζει να φορτίζει τα οικονομικά σας ξεκαθαρίζει και κάθε τι μπερδεμένο.Μην χάνετε την ψυχραιμία όταν οι δανειστές σας πιέζουν κι οι ανάγκες υπερβαίνουν τα όρια.

ΙΧΘΥΣ +

Επενδύστε σε ότι αγαπάτε περισσότερο,την ενέργεια που προσδίδει ο κυβερνήτης σας με τις αρμονικές του όψεις και θα ανταμοιφθείτε.Αυτή η Πανσέληνος ευνοησε την συναισθηματική έκφραση αλλά και την απομόνωση..απο σας εξαρτάται πια διάθεση θα αφήσετε να αναπτυχθεί!

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s