ΕΒΔΟΜΑΔΑ 2-8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

ΕΒΔΟΜΑΔΑ 2-8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

επιμελείται η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΡΡΟΩΝ
ΤΗΛ 6977449879 & 6976842543 ΧΑΛΚΙΔΑ

Εmail alkhstisgr@gmail.com
Ιστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

EYXEΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ!

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!

ΚΡΙΟΣ

Κριαράκια μου μπορεί ο κυβερνήτης σας είναι κοντα στον Κρονο και τον Πλούτωνα είναι όμως και δίπλα απο τον πλανητη της τυχης γιαυτό κι η πρώτη εβδομάδα της άνοιξης σας βρίσκει ιδιαίτερα δυναμικούς κι έτοιμους να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Κατα κάποιον τρόπο αποκαθιστά την αναστάτωση που περάσατε και σας ανταμείβει πλουσιοπάροχα.Δίας-Αρης σε εξαγωνο κορυφης με τον Ηλιο καθορίζουν την πορεία σας..τα νέα θα είναι ευχάριστα παρα την ανάδρομη πορεία του Ερμή.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι πρώτες μέρες της εβδομαδας κυλούν στους ρυθμούς του τριγώνου Ηλιου Σελήνης που εύκολα μπορούν να δώσουν φτερά στην κοινωνική σας ζωή.Μπορείτε πλέον να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας και να βελτιώσετε  τις επαφές σας.Πάντα βέβαια υπάρχει ο κίνδυνος των υπερβολών γιαυτό έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.Η επιτυχία είναι στο χέρι σας εχοντας απο την Πεμπτη την Αφροδίτη στο ζώδιό σας.. αρκεί να κρατήσετε μυστικά τα σχέδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή η περίοδος είναι ιδιαίτερα σημαντική και αν το επιδιώξετε οι ίδιοι θα σας φέρει την επιτυχία.Η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη στο ζώδιό σας,τα ταξίδια δεν θα λείψουν και γενικώς οι επαφές κι οι μετακινήσεις θα είναι σε πρώτο πλάνο.Οι ευαισθησίες σας λόγω του αναδρομου κυβερνήτη σας θα είναι τονισμένες,φροντίστε να αποφύγετε καποιες παγιδούλες που βάζει κι όλα θα πάνε καλά.Αλλωστε με σύμμαχο το εξαγωνο Ερμη Αφροδίτης μπορειτε να ελπίζετε σε θαύματα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκινάκια μου το εξαγωνο Δία- Ποσειδώνα απέναντι απο το απέναντι ζώδιο σας θα είναι ότι καλύτερο για να νιώσετε όμορφα και να ενθαρυνθείτε.  Ένα φιλόδοξο σχέδιο θα μπεί σε εφαρμογή.. βλέποντας να υλοποιείται,θα πετάσαξετε απο την χαρά σας.Οι αποφάσεις στην προσωπική ζωή,θα καθορίσουν το μέλλον μιας σχέσης,γιαυτο μην πτοείστε απο τις αναταραξεις του Αρη.Η ισχυρή αυτοπεποίθηση είναι που βοηθά να κάνετε σωστες επιλογές,τίποτα άλλο!

ΛΕΩΝ

Οι αποφάσεις κι οι ενέργειες σας αυτή την εβδομάδα με το περασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο, μπορούν να καθορίσουν την πορεία της καριερας σας..και παρότι η ασυνενοησία ακόμα δυσκολεύει Δίας-Ποσειδώνας ενθαρύνουν και βελτιώνουν την δημιουργικότητά σας και τα προσωπικά. Ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεχτικοί και να πατάτε γερά στη γή..πολλοί μπορούν να πούν αυτά που θέλετε ή έχετε ανάγκη να ακούσετε με τον αναδρομο απεναντί σας απ΄την Πέμπτη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα επιφυλάσει ανταμοιβές για τα σχέδια σας και χάρην της συνόδου Αφροδίτης Ουρανού θα μπορέσετε να υλοποιήσετε αυτές τις ιδεες,αρκεί βέβαια να μην παρασυρθείτε απ τον αυθορμητισμό σας.Πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την δουλειά σας συμβουλευτείτε εκείνους πραγματκά εμπιστεύεστε γιατί μέσα σ΄όλα τα καλά που προσφέρονται,η ανάδρομη πορεία του Ερμη κι η πολυαστρία στον Αιγόκερω δεν είναι ότι καλύτερο.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με πολύ καλή διάθεση και τις καλύτερες προυποθέσεις,παρα την ανάδρομη πορεία του Ερμη.Είναι μια περίοδος με σημαντικές εξελίξεις,φιλοδοξίες κι όνειρα μπορούν να ενσαρκωθούν με τον καλύτερο τρόπο,αφού η Αφροδίτη περνα στα οικονομικά..αρκεί την επιρροή Δία- Ποσειδώνα να μην την μετατρέψετε σε υπερβολή.Όσοι είστε μόνοι,ένας μεγάλος έρωτας θα σας γοητεύσει πριν καλά- καλά βγει το επταήμερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρωτας,παιδιά και δημιουργικά σχέδια ερχονται στο προσκήνιο αυτη την εβδομαδα φίλοι μου,για να ξεκαθαρίσουν σ΄ότι ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει και μπλοκάρει ως τώρα.Πάντως το γεγονός ότι το εξάγωνο Ποσειδώνα-Δία επιδρά θετικά στην αισθηματική σας ζωή,θα φέρει γαλήνη κι οι ρυθμοί έντασης θα πέσουν αυτόματα.Πολλά θα ξεκαθαριστούν και θα αναθεωρηθούν,όμως οι επιθυμίες σας θα επικρατήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπαθήστε απλώς να είστε αισιόδοξοι Τοξότες μου,ακόμα κι αν τα οικονομικά κι η καριέρα σας εξακολουθούν να παρουσιάζουν σκαμπανεβάσματα κι αυτό σας σπάει τα νεύρα.Η εβδομάδα αυτή είναι δυναμική,το εξαγωνο Δία- Ποσειδώνα φέρνει στο προσκήνιο τύχη..μπορείτε να επωφεληθείτε κι απ΄ τη θεση της Αφροδίτης στον Ταύρο που είναι η καθημερινότητά σας,αλλά προσέχετε παράλληλα.Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο συγγενικο περιβάλλον εύκολα μπορεί να τα μετατρέψει σε υπερβολές κι αυτό δεν βοηθήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πλανητικό σκηνικό φαίνεται να θέλει να σας τονώσει,χάρη πλέον σ΄αυτό θα μπορέσετε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και να συσφίξετε τις προσωπικές σχέσεις.Ο Ερμής δεν έχει ακομα επιστρέψει σε ορθή πορεία οπότε οσα εμποδίστηκαν θελουν τη δικη σας συνδρομη.Μην ξεχνάτε όμως πως με την ανάδρομη πορεία του πολλα μπορουν να ερθουν ξανα πισω και να τα επανεξετασετε.. πραγμα που μπορει να σημαινει πως εχετε ελπίδα μεσα σε μια τοσο δυσκολη πολυαστρια στο ζιώδιό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ποτέ δεν είναι αργά Υδροχόοι μου και αυτό θα το διαπιστώσετε απο την πρώτη κιόλας μέρα της εβδομάδας..είναι μια απο τις πιο θεαματικές εβδομάδες.Η τύχη είναι κυριολεχτικά κοντά σας κι όλο αυτό το θετικό κλίμα θα ειναι κοντά στους στόχους και τις επιθυμίες σας.Ωστοσο,κοντα σας απ΄την Πεμπτη θα είναι κι ο ανάδρομος Ερμής.. δείτε καθαρα τις ευκαιρίες που επανέρχονται αποφεύγοντας τις υπερβολές και την αλλαζονική συμπεριφορά.

ΙΧΘΥΕΣ

Ψαράκια μου το πλανητικό σύμπλεγμα μπορεί να λειτουργήσει θετικά,τόσο για τα προσωπικά σας όσο και για την ψυχολογία σας,αυτή την εβδομάδα.Το περασμα του Ερμη στον Υδροχόο και το εξάγωνο των δυο συγκυβερνητών σας θα κατεβάσει τους τόνους και θα φέρει επιτυχίες,αν βεβαια και σείς το θελήσετε.Το μπαλάκι θα δοθεί σε σας,αν ξέρετε να στοχεύετε,σίγουρα η δράση σας θα αναγνωριστεί άμεσα.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s