ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 15-21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 15-21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ Η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
RECEARCH ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΡΡΟΩΝ

ΤΗΛ 6977449879 & 6976842543 ΧΑΛΚΙΔΑ

Email alkhstisgr@gmail.com
Ιστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

Τις αστρολογικες προβλέψεις της εβδομαδας
μπορείτε να τις ακούτε ζωντανά στις 10.20΄
το πρωί καθε Δευτέρα στο ράδιο ΕΥΡΙΠΟΣ 90
στην εκπομπη της Εφης Ντίνη..Αυτη τη φορά
λογω ΚΑΘΑΡΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ η ενημερωση θα γινει
την ΤΡΙΤΗ 16/3 την ιδια ώρα.

Εύχομαι καλη Σαρακοστη,καλή εβδομαδα σε όλους μας..κατω απο συνεση,υπευθυνότητα και ενημερωση θα μπορεσουμε να εχουμε καλή εκβαση πραγματων..Θυμηθειτε πως η προληψη ειναι το παν !!!

ΚΡΙΟΣ

Με τις ευκαιρίες μετ΄εμποδιων και την αίσθηση του παρασκηνίου έντονη,θα υποδεχτείτε την ανοιξη (εαρινή ισημερία )Κριοί μου και την θεα του ερωτα στο ζώδιο σας προς το τελος της εβδομαδας.Το πλανητικό σκηνικό δεν δίνει πολλά περιθώρια απ το ξεκινημα της εβδομαδας να ξεκαθαρίσετε εύκολα όσα το στρατηγικό σας μυαλουδάκι σκέφτεται.Η θέση του κυβερνήτη σας στην επικοινωνια και τα συγγενικα προσωπα οπλίζει τη σκανδάλη του σαρκασμού και σείς αλαφιασμένοι τρέχετε και δεν φτάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλά μπορεί να ακούγονται και πολλά να γίνονται που δεν σας αρέσουν Ταυράκια μου αυτό το διάστημα με τον Ουρανο στο κεφαλι σας και το κακό ειναι πως τα πιο δύσκολα παίζονται μεσα στην αρρένα σας με το τετραγωνο του προς τον Κρονο.H Σελήνη βγάζει καπνούς,η Αφροδίτη σε κόντρες και επαφές τρίτου τύπου με Δία και Ποσειδωνα.. οι παγιδούλες είναι πολλές! Διορθωτικα θα λειτουργησει ο Ερμης για την κοινωνικότητά σας απο τους Ιχθεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Aρκεί μόνο να κρατήσετε τόνους χαμηλούς αυτή την εβδομάδα Δίδυμάκια μου.Δεν είναι κακό να ξανασκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε ή να επανεξετάσετε υποσχέσεις που στο παρελθόν δώσατε.Κάθε απόφαση χρειάζεται καλοί μου Δίδυμοι,μελέτη και οργάνωση και.. λίγο πριν αλλαξει θεση ο Ερμης κυβερνητης σας περνωντας στους Ιχθείς,νομιζω πως μπορείτε.Φυλαχτείτε απ τις ιωσεις και τους καιροσκόπους.Αυτοί να ξέρετε,είναι οι πιο επικίνδυνοι ιοι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί συχνά να την ΄κοπανάτε΄ με βήμα πλάγιο και πονηρό γλυκά μου Καρκινάκια,άλλα αυτή την εβδομάδα θα είναι κομματάκι δύσκολο να αποφύγετε την νευρικότητα. Σ΄αυτό το μεταβλητό κλίμα το πλανητικό σκηνικό έρχεται να σας βοηθήσει λιγάκι -γιατί είστε καλά παιδιά-πως να το κανουμε-έτσι οι προοπτικές προόδου είναι μεγάλες και σείς για άλλη μια φορά,τη βγάζετε λαδι.Η νεα θεση του Ερμη θα βοηθησει λιγο τα σχεδια και τις φιλοδοξιες..

ΛΕΩΝ

Κι ενώ η Αφροδίτη εξάρει τα θετικά σας στοιχεία,ο Κρονος φαίνεται να φρενάρει λιγο τα σχέδιά σας αυτή την εβδομάδα.Δουλειά θα έχετε αρκετή,σε σημείο που δεν θα προλαβαίνετε να ξεκουραστείτε.Το περίεργο είναι οτι θα ειναι δυσκολο να δουλεψετε,οπως κι η ρευστότητα της τσέπης σας και κείνα τα ανυπολόγιστα έξοδα που μπορεί να΄ρθουν.Αποφύγετε τον πανικό και κινηθείτε μεθοδικά σε θεματα συνεργασιας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιοτροπίες και εριστική διάθεση είναι δυο στοιχεία φίλοι μου που πρέπει να αποφύγετε,αν θέλετε να περάστε καλά αυτή την εβδομάδα.Διατηρήστε ειρηνικό κλίμα,ανιχνευστε τις παγίδες γυρω σας και αν δεν αντέχετε τη παρουσία κάποιων κρατήστε αποστάσεις.Αν στοχεύετε σ΄ένα νέο έρωτα μπορείτε να περιμένετε πολλά απ΄αυτόν.Η θέση της Αφροδίτης στον Κριο δείχνει πως στα οικονομικα θα καταφέρετε τα ακατόρθωτα αν βασιστείτε στην ικανότητά σας και όχι μόνο!

ΖΥΓΟΣ

Απο τη μια οι υποχρεώσεις απο την άλλη αδυναμίες και θεματα που αφορουν την υγεια σας και γενικα την προσωπικη ζωη,θεωρω πως δεν είναι τα στοιχεία ενθαρυντικά για να κρατήσουν τη ζυγαριά σας ισορροπημένη αυτή την εβδομάδα.Ο Κρονος κοντράρει τον Ουρανο,εσεις απογοητευεστε απο το παρελθον..κάτι που θα στοιχίσει πολύ,ίσως και τα δάκρυά σας.Φροντίστε να μην ενοχοποιησετε τον εαυτο σας,βρειτε εναλλακτικες αισιοδοξιας για να μην έχετε μπλεξίματα και δάκρυα περισσότερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιουδάκια μου,οπλιστείτε με καλή διάθεση κόντρα στην ένταση και ασυνεννοησία και μην αφήνετε το εξαιρετικό δυναμικό της εβδομάδας να πάει χαμένο.Ο Κρονος κι η παρεα του φρενάρει τα σχέδιά σας στον οικογενειακο περιγυρο σας,ωστόσο τώρα θα θεμελιωθούν.Το πάθος έρχεται να δώσει έμφαση σε μια συναισθηματική επαφή και δεν αποκλείεται ανάμεσα σε φίλους να ανακαλύψετε τον άνθρωπο που μιλά βαθιά στην καρδιά σας.Οσο για τα οικονομικα σας..εκει χρειαζονται θυσιες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τα τόξα στο χέρι κανείς δεν μπορεί να σας απαγορεύσει να κυνηγήσετε το κέρδος και να ενεργήσετε πιο δυναμικά τώρα που ο κυβερνητης σας κάνει κινήσεις θετικές.Αρκει να μην τα στρεψετε στα συγγενικα προσωπα που φαινεται να σας εχουν κουρασει.Το γεγονός ότι τα περισσοτερα παίζονται στη δουλειά και τα οικονομικά και μάλιστα θετικά,είναι ένας λόγος παραπάνω να ξορκίσετε κάθε κακο και κάθε άσχετο που θα βρεθεί εμπόδιο στο δρόμο και τη τσέπη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέτοχοι σε ένα περιεργο παρασκηνιακο γεγονος θα είστε αυτή την εβδομάδα Αιγόκεροί μου και καλα θα κανετε να αποφυγετε καθε πιθανη εμπλοκή.Εκτος αυτου πολλα ειναι τα εξαγωνα απο τους Ιχθεις προς το ζωδιο σας.. Ηλιου-Πλουτωνα την Τριτη και Αφροδιτης-Πλούτωνα την Πεμπτη που θα ευνοήσουν τις απολαύσεις και θα συσφίξουν τις σχέσεις.Και παρά την δυσκολια των ημερών σε θεματα επιδημιας εσείς φαίνεται να οδηγείστε σε επίτευξη οικονομικών στόχων κι ανταλλαγμάτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέσα απο τη προσέγγιση,την ανταλλαγή ιδεών και τη φιλική παρέα θα μπορέσετε να νιώσετε καλά, αυτή την εβδομάδα.Ενα κέρδος καθαρά πνευματικό που στη πορεία θα βοηθήσει το ένστικτό σας να ισχυροποιηθεί και να αντιμετωπίσει τους ΄δαίμονες΄ εκείνους που θα σας φέρει το υποσυνείδητό σας στην επιφάνεια και η ελευση του Κρόνου στο ζώδιο σας.Είναι πολυ σημαντικο να είστε διορατικοί,διόλου απίθανο ετσι να προωθηθούν και τα οικονομικά σας.

ΙΧΘΥΣ

Μπορεί το τοπίο της κοινωνικής σας ζωής ψαρακια μου να αλλάζει,μπορεί αυτη τη χρονική περίοδο να μην υπάρχει αναδρομος,όμως το πάθος σας γλυκά μου ψαράκια ξεχειλίζει αυτες τις ημερες και δεν διστάζετε να ανοίξετε την καρδιά σας.Ακόμα κι η μικρή φουρτούνα που υπάρχει στο δικό σας λιμάνι,φαίνεται να μην σας ενοχλεί ιδιαίτερα γιατί στηρίζεστε σ΄όλους εκείνους που σας αγαπούν.Και.. για να κατευνάζουν τη φουρτούνα σας,μάλλον είναι πολλοί!!

Σχολιάστε