ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΤΟΥ 2021..

ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΤΟΥ 2021..

επιμελείται η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
RECEARCH ΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΡΡΟΩΝ
ΤΗΛ 6977449879-6976842543 ΧΑΛΚΙΔΑ

Εmail alkhstisgr@gmail.com
Ιστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

ΕΥΧΟΜΑΙ KΑΛΟ ΜΗΝΑ..ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ,ΑΦΟΒΑ ..ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΄ΡΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ..ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ!!!!

ΚΡΙΟΣ

Αν και είναι δύσκολα Κριοί μου τα φεγγάρια του Aπρίλη λόγω της θέσης τους κι η επιρροή τους σημαντική στις σχεσεις σας,θεωρώ πως οι μέρες αυτές είναι εξίσου δυναμικές και παραγωγικές. Αρκετές υποθέσεις αρχίζουν να εξελίσονται με κανονικούς ρυθμούς,υπάρχει ενθουσιασμός και διάθεση για νεα σχέδια ιδιαιτερα στις 12 με με την Ν Σεληνη στο ζωδιο σας και την θεση Αφροδίτης Ερμη στο περιβαλλον σας.Η Πανσεληνος σας βαζει να ψαξετε πιο βαθια την ψυχή και την τσέπη σας ωστόσο μην προβληματίζεστε και αγχώνεστε άδικα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με καλή διάθεση μπαινει ο μήνας αυτός τόσο στην αισθηματική σας ζωή όσο και στην κοινωνική.Η πρόοδος και η εξέλιξη που περιμένατε στα σχέδιά σας αρχίζει να φαίνεται με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας απο τις 14,παρά τις πλανητικές επιβαρύνσεις.Οτι έχει σχέση με τα οικονομικά και την υγεία σας όμως,θα είναι προτεραιότητά σας μεχρι τις 22 που ο Αρης θα περασει στους Διδυμους. Η Πανσεληνος απέναντί σας στις 27 προειδοποιει για τις σχεσεις σας,ελπίζω να το λαβετε υπόψη πριν ακουστεί το καμπανάκι!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παθιασμένους με το κοινωνικό σας προφίλ σας βρίσκει το πρωτο 20ημερο του Απρίλη λογω της θεσης του Ερμη στον Κριο,αν κι ο Άρης δεν θα σας αφήσει σε χλωρό κλαρι με τα προσωπικα σχέδια σας.Η προσοχή σας στρέφεται στην εξέλιξη της δουλειάς ή ακόμα και μιας συνεργασίας που καιρό σας παιδεύει,με την Πανσέληνο στις 27.Στο χέρι σας είναι να πιάσετε τον ταύρο απο τα κέρατα και να αξιοποιήσετε μόνο τα καλά.Τα λάθη με εναν Αρη στο ζώδιό σας το μεγαλύτρο διαστημα του μήνα,δεν σας επιτρέπονται..

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό είναι ακομα αντιφατικό για σας τους Καρκίνους,οι ρυθμοί γρήγοροι και τα νεύρα σας φαίνετα πως κινούνται πάνω σε ένα τεντωμένο σκοινί.Η υπομονή και η συνέπεια θα σας χρειαστούν τις στιγμές που τα προσωπικά η καποιο σας παιδι θα έχει τον πρώτο λόγο κι αυτο θα φανει..Αντισταθείτε και παλέψτε ώστε να κερδίσετε αυτά που επιδιώκετε και θα δείτε πως η στήριξη θα είναι μεγάλη.Παρα την ένταση των ημερών θεωρώ πως μπορείτε να κάνετε τη διαφορά,να ανοίξετε τους ορίζοντές σας και να κλείσετε οικονομικές συμφωνίες.

ΛΕΩΝ

Οι αλλαγές κι οι προσδοκίες της Ανοιξης με τον Ερμη και την Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριου το πρωτο δεκαπενθημερο κεντρίζουν τα ενδιαφέροντά σας βοηθώντας να κανετε σχεδια για το μέλλον,ασχετα αν αυτα αργότερα σκοντάψουν.Η επαγγελματική σας ζωή παίρνει τα πάνω της με Ηλιο κι Αφροδίτη στον Ταύρο απο τις 20..Η σχέση με τους συνεργάτες γίνεται καλύτερη και σείς αισθάνεστε πως μπορείτε να δώσετε ουσία και διάρκεια στις επιθυμίες σας,ως τοτε ομως φροντίσετε να μην χασετε σημαντικές στιγμές στην εργασιακη απορροφιση.Δενχρειαζεται να αναλωνεστε και να ανησυχείτε καλοί μου,θα μπορέσετε γρηγορα να δείτε σημαντική άνθηση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί η παρουσία του Άρη να μην είναι η καλύτερη μη μπορώντας να εξυπηρετησει απαραίτητα τους σκοπούς σας(φορτίζοντας σε εργασιακα σχέδια και υποθέσεις σας )ωστόσο μεσα απ΄αυτο θα δείτε τις αντοχές σας..Η υπερένταση θα είναι μεγάλη,όμως το δεύτερο μισό του μήνα αυτού θα αποχωρήσει αφου θα είναι περίοδος αποκατάστασης ισορροπιών.Η Αφροδίτη κι ο Ερμης υπόσχονται στο μέλλον πολλά..στη δουλειά και τον έρωτα.Ναι..καλά ακούσατε! Ο έρωτας θα σας συνοδεύει,θα σας αγγίζει και θα σας αναστατώνει γλυκά.

ΖΥΓΟΣ

Έντονη η καθημερινότητα,οι ατέλειωτες μετακινήσεις και οι συζητήσεις, σίγουρα δεν θα σας αφήσουν να πλήξετε,το ιδιο κι η Πανσεληνος στον άξονα σας.Πολλοί απο σας βρίσκεστε σε μια κατάσταση αναδιοργάνωσης, πολλοί όμως θα χρειαστεί να είστε ήδη έτοιμοι για μια μεγάλη αλλαγή που θα πρέπει εσείς οι ίδιοι να αποφασίσετε,όσο κι αν σας ενοχλεί.Η θεση της Αφροδίτης στον Κριο ως 14 κ του Ερμη 4-18 σας αναγκαζει να κρατησετε την ψυχραιμία σας και να καταπολεμησετε τις φοβίες σας,αλλωστε αυτή είναι η καταληλότερη περίοδος να το ρυθμίσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν και δεν είναι ο γενέθλιός σας μήνας Σκορπιοί μου,οι πλανητικές επιδράσεις είναι αρκετές και διαδραματίζονται στο ζώδιο σας με την Πανσεληνο.Ευτυχώς δεν θα επιβαρύνουν την διάθεσή σας,όμως οι καθημερινές καταστάσεις σαφώς και θα σας αποθαρύνουν κάπως.Καλό είναι καλό να μην ξεσπάτε στους άλλους..με υπομονή και επιμονή και κυρίως ανοχή στα προβλήματα που σας προκαλούν,θα μπορέσετε να αλλάξετε τα πράγματα προς το καλύτερο,ιδιαιτερα με την Ν Σελήνη στις 12 και το περασμα Αφροδιτης κι Ερμη το δευτερο 15ημερο,απεναντί σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πορεία του Αρη απεναντί σας κι η επίδραση του στις σχεσεις σας φαίνεται να μην είναι ότι καλύτερο,αυτο φανηκε κι απ΄τον προηγούμενο μηνα.Μπορεί η δράση και η παραγωγικότητα να μην είναι στα ύψη,οι αντιφάσεις όμως θα είναι ορόσημο.Μην ξεσπάτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, προφυλάξτε την υγεία σας,σκεπτομενοι ποσο προνομοιουχοι μπορειτε να ειστε με τη Ν Σεληνη στις 12..σε μια δυσκολη εποχη εχοντας τον Δια σε θεση οφελους.Το δευτερο μισο του μηνα με Αφροδίτη κι Ερμη στο Ταύρο διευκολυνεστε προσωπικα και πρακτικα αφου σας στηριζουν ανθρωποι που δεν περιμενατε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το άγχος και το έντονο παρασκήνιο θα σας κάνουν να δυσανασχετήσετε τούτο το μήνα Αιγόκεροι μου λογω της νεας θεσης του Αρη απο τις 23 απέναντι σας και πολύ φοβάμαι πως λίγο θέλετε να εκραγείτε.Αυτό βέβαια δεν είναι το ζητούμενο,γιαυτό φροντίστε τωρα που ο Αρης ειναι πιο χαλαρός,να μην χρειαστεί να γκρεμήσετε όλες τις γέφυρες απο τώρα. Άλλωστε η Ν Σελήνη αγγιζει ευαισθητες χορδες των οικειων σας. Αποφύγετε μόνο να μπλέξετε συναίσθημα και καριέρα γιατί σίγουρα δεν θα μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα παρ’ όλη την δημιουργικότητα και το πείσμα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φιλοι μου,κατα καποιο τροπο θα μπορουσατε να πείτε πως μπαινει ενα τελος στις ανασφαλειες και την στασιμότητα.Αν εξαιρέσουμε αυτή την περίεγη ατμόσφαιρα που επικρατεί στα αισθηματικά σας ως τις 14,ο μήνας αυτός όσο κουραστικός κι αν μοιάζει,είναι ιδιαίτερα ευχάριστος και δημιουργικός,μα και πολύ ερωτικός!Αν λοιπόν είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας..και τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν πολύ σημαντικά και η επαγ/κή αναγνώριση θα έρθει γρήγοραη οικογενεια και ο έρωτας θα σας αγκαλιάσουν.

ΙΧΘΥΣ

Κι ενώ όλα μοιάζουν να έχουν εξαιρετική επίδραση για το ζώδιό σας μεχρι και τις 14( που ειναι μια καλη μερα για πολλους)ο μήνας αυτός μπορεί μέχρι να βγεί,να αποδειχτεί απαιτητικός και κουραστικός παράλληλα.Άλλωστε κάθε τριαντάφυλλο έχει και τα αγκάθια του..Φροντίστε να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις παρά μόνο αργές και σταράτες,ιδιαιτερα την περιοδο της Ν Σεληνης (στις 12)στα οικονομικα για να πραγματοποιήσετε έτσι εύκολα τα σχέδια τις επιθυμίες σας στο δευτερο μισο του μηνα.

Σχολιάστε